Πίτσα με σπιτικό λεπτό ζυμάρι, μισή special και η άλλη μισή ελληνική!!!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
700 γραμ. αλεύρι
200 γραμ. νερό
200 γραμ. γάλα
1 φλυτζ. του καφέ λάδι
30 γραμ. μαγια
1 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
700 γραμ. αλεύρι
200 γραμ. νερό
200 γραμ. γάλα
1 φλυτζ. του καφέ λάδι
30 γραμ. μαγια
1 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι
Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω τι αλευρι πρεπει να χρησιμοποιησουμε. Σκληρο η μαλακο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω πολυ!
Για όλες τις χρήσεις .
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια όλες τις χρήσεις .
ΑπάντησηΔιαγραφή