Γίνονται τραγανά και πολύ νόστιμα.
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζ. του τσαγιού πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 φλυτζ. του τσαγιού καλαμποκέλαιο
λίγο αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
Νηστίσιμη φέτα για την γέμιση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε δισκάκια τα οποία γεμίζουμε με θρυματισμένη φέτα.
- Κλείνουμε σε μισοφέγγαρα.
- Ψήνουμε στους 180 για περίπου30 λεπτά.
Πραγματικά υπέροχα τραγανά και αφράτα, έβαλα εξτρά λίγη μπέικιν πάουντερ, δεν είχα πορτοκαλάδα, έβαλα στην ίδια ποσότητα σόδα με ανθρακικό, και στην γέμιση στην φέτα έβαλα λίγο δυόσμο, και 1 πρέζα καπνιστή πιπεριά αριδαίας, στα 20-22 λεπτά ψησίματος με αέρα βγήκαν πολύ καλά ψημένα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο σας καταπληκτικά δεν έχω λόγια ...τα είχα φτιάξει πέρσι δηλ το 2020 ..και τώρα τα φτιάχνω πάλι συνέχεια...Μπράβο σας και πάλι η καλύτερη συνταγή ever.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα εκτός από φέτα το άλλο μπορώ να βάλω θα ταίριαζε ας πούμε κοτόπουλο??
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ τα κάνω κ με ελιόπαστα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταπληκτική ζύμη και πανεύκολη!!!!Μπράβο σας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή