- Ξεφλουδίζετε τα αβγά, τα κόβετε στη μέση, αφαιρείτε τους κρόκους και τους λιώνετε μαζί με μουστάρδα πικάντικη, λίγη σκόνη κάρυ, ξύδι από λευκό κρασί, αλάτι, μαγιονέζα, χονδροκοπανισμένο και μαύρο πιπέρι.
- Γεμίζετε με το μείγμα τα αδειασμένα ασπράδια.
- Γαρνίρετε με καπνιστή πάπρικα σε σκόνη και καβουρδισμένους σπόρους κύμινο.
Σάββατο 26 Απριλίου 2014
Γεμιστά αβγά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου