Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Chocolate Frosting ή κρέμα γκανάς



 Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν !!!! Κανείς !!!!


ΥΛΙΚΑ
  • 300γρ σοκολάτα μαύρη και 300 γραμ. σοκολάτα γάλακτος
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλιά κονιάκ ή λικέρ
  • 1/2 κουταλιά βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε την κρέμα στη φωτιά μαζί με τη ζάχαρη να κοχλάσει.
  2. Κόβουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε μέσα τη ζεστή κρέμα. Να μην είναι πανω στη φωτιά πολύ σημαντικό.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λεία η κρέμα.
  4. Ρίχνουμε και το κονιάκ και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.

Γαρνίρετε αμέσως τα cupcakes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...