Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Παστουρμαδόπιτα ή Πίτα Καισαρείας








  • 200g παστρουμάς
  • 300g κασέρι Μυτιλήνης
  • 5 μέτριες ντομάτες
  • λίγη ζάχαρη
  • ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας

  1. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κασέρι.
  2. Κόβουμε σε ροδέλες τις ντομάτες 
  3. Λαδώνουμε τη λαμαρίνα και απλώνουμε ένα φύλλο, το λαδώνουμε και στη συνέχεια στρώνουμε το δεύτερο και το τρίτο  φύλλο χωρίς να το λαδώσουμε.
  4. Απλώνουμε  το κασέρι, στο φύλλο.
  5. Από πάνω απλώνουμε τον παστουρμά.
  6. Στη συνέχεια απλώνουμε τις ντομάτες..
  7. Απλώνουμε 4 φύλλα κρούστας από πάνω , λαδώνουμε το τελευταίο και το χαράζουμε.
  8. Ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 25-30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...