Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Μακαρονάδα φούρνου



ΥΛΙΚΑ

 1 πακέτο μακαρόνια ό,τι νούμερο σας αρέσει, κατά προτίμηση σπαγγέτι
10 φέτες ζαμπόν
10 φέτες μπέικον
1 πουμαρό
1 πράσινη πιπεριά
1 κουτί μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα -κονκασέ-
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
λίγη κανέλα
λίγη ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
ελαιόλαδο
2 κούπες τριμμένα τυριά διάφορα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια. Δεν τα ζεματάμε.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα.
Τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια, το  ζαμπόν, το μπέικον, την πιπεριά.
Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το πουμαρό και όλα τα μπαχαρικά
Αφού δέσει η σάλτσα μας την κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε με τα μακαρόνια να πάει παντού η σάλτσα.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα πυρέξ ή σε ατομικά γιουβετσάκια  και απλώνουμε τα τυριά.
Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά
Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει το τυρί από πάνω.
Σερβίρουμε ζεστό !!!!!!

Η συνταγή είναι από εδώ

1 σχόλιο:

  1. Καλή Χρονιά!!!
    Νοστιμότατη η μακαρονάδα με
    λαχτάριστα υλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...