Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Πίτσα με σπιτικό λεπτό ζυμάρι

Πίτσα με σπιτικό λεπτό ζυμάρι, μισή special και η άλλη μισή ελληνική!!!!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ

700 γραμ. αλεύρι
200 γραμ. νερό
200 γραμ. γάλα
1 φλυτζ. του καφέ λάδι
30 γραμ. μαγια
1 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι

3 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω τι αλευρι πρεπει να χρησιμοποιησουμε. Σκληρο η μαλακο?
    Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...