Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

How to make Ciabatta





Ζύμωση Παρασκευάζεται 12 ώρες εκ των προτέρων :
500g αλεύρι100γρ Αλεύρι Ολικής Αλέσεως10g Dry Μαγιά400g νερού
ciabatta :12 ώρες ζύμωση500g αλεύρι22g αλάτι450g νερού
Δείτε το βίντεο επίδειξης
1 . Προετοιμάστε το ζυμώσεις 12 ώρες εκ των προτέρων . Αναμειγνύουμε το αλεύρι , μαγιά , γάλα και ζάχαρη . Σκεπάστε το και αφήστε το να ζυμώσουν .
2 . Αναμίξτε το αλεύρι , το αλάτι, το νερό και υφίσταται ζύμωση παρασκευάστηκε στο Στάδιο 1 σε έναν ανάμικτη για 3 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα , στη συνέχεια, για 8 λεπτά σε γρήγορα ή μέχρι αναπτυχθεί πλήρως.
3 . Αφήνεται να ζυμωθεί για 1.5 ώρες, διπλώνοντας τη ζύμη κάθε 20 λεπτά.
4 . Τοποθετήστε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο , ρηχό ορθογώνιο δοχείο
5 . Ισιώστε τη ζύμη και ζυμωθεί για μία ώρα.
6 . Γυρίστε τη ζύμη έξω επάνω σε ένα καλά αλευρωμένη επιφάνεια .
7 . Αλεύρι κορυφή της ζύμης και διαιρούνται σε ρόλους με ξύστρα .
8 . Τοποθετήστε ρολά σε φούρνο στους 230C για 10 λεπτά , στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά για να 200c για 10-15 λεπτά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...