Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλέτο σολωμού με σως μουστάρδας και άνηθο






Νόστιμο και διαιτητικό φαγάκι και με πολλές βιταμίνες.


ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα σολωμού
αλάτι
πιπέρι
λαδάκι ίσα που λαδώνουμε τα φιλέτα

Για την σως

1/2 ποτήρι του κρασιού λεμόνι
2 κουταλιές μουστάρδα
μια τσιμπιά ψιλοκομμένο άνιθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Πλένουμε, και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά. Δεν θέλουμε να αρπάξουν από πάνω.

Σε ένα μεγάλο φλυτζάνι ρίχνουμε τα υλικά για την σως και τα χτυπάμε καλά. Εγώ τα χτυπάω στην φραπεδιέρα.
Περιχύνουμε με αυτό τα φιλέτα σολωμού.

Συνοδεύονται με πατάτες τηγανητές ή βραστά λαχανικά, βραστές πατάτες ή πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...