Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Μοσχαρίσιο συκώτι με μουστάρδα και λεμόνι


΄Ενας φανταστικός μεζές που μπορεί να βγει και σαν πρώτο πιάτο, αλλά ... οπωσδήποτε και σαν κυρίως !!!!! Δοκιμάστε το , είναι καταπληκτικό !!!!!!

ΥΛΙΚΑ

4-5 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο
3 μεγάλα κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες
λίγο αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
1-2 λεμόνια, ανάλογα πόσο ξυνό το θέλετε
2-3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια, και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι . Πρώτα το ελαιόλαδο και μετά τα κρεμμύδια, να μαραθούν, όχι να καούν.


 ' Εχουμε κόψει μπουκίτσες το συκώτι.
 Το αλευρώνουμε και το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι μαζί με τα κρεμμύδια.
 ΠΡΟΣΟΧΗ. ΄Ισα να τηγανιστούν , όχι πολύ γιατί θα σκληρύνει το συκώτι.

 Σε ένα ποτήρι ή σε ένα μπωλάκι έχουμε στύψει το λεμόνι και διαλύουμε καλά την μουστάρδα.

 Το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι. Ανακατεύουμε ελαφρά.
 Και σερβίρουμε.
 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...