Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Κορμός σοκομπανάνα

Θα ενθουσιαστείτε με το πόσο αφράτος είναι αυτός ο κορμός.
Η σοκολάτα σε όλο το μεγαλείο της!!!

Πως το φτιάχνουμε


Θα χρειαστείτε τα παρακάτω  υλικά που είχαμε φτιάξει τα Banana chocolate cupcakes .

http://koyzinopagida.blogspot.gr/2013/02/banana-chocolate-cupcakes.html

 Με την μόνη διαφορά ότι δεν τα κάνουμε cupcakes, αλλά βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα χαρτί και το αλοίφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το μίγμα του κέικ, και ψήνουμε για 10 λεπτά μόνο . Το θέλουμε πολύ πολύ αφράτο.
Βάζουμε στον πάγκο μας, μια άλλη λαδόκολλα, και όπως είναι ζεστό, το αναποδογυρίζουμε και ξεκολλάμε με προσοχή την λαδόκολλα πάνω στην οποία το ψήσαμε.

Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια από το παντεσπάνι την κρέμας  και τυλίγουμε προσεκτικά το παντεσπάνι σε ρολό. Το κλείνουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, να σφίξει το γλυκό μας.
Εάν θέλουμε μπορούμε , να το διακοσμήσουμε τον κορμό μας, αφού σφίξει φυσικά, με την ίδια κρέμα που έχουμε κάνει ή με σαντιγύ και κομμάτια σοκολάτας.


3 σχόλια:

  1. Τώρα θα αναρωτιέσαι βέβαια ποιά είναι αυτή η Marmita χαχαχχαα!!!!ψάξε-ψάξε δεν θα το βρείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...