Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά



Υπέροχη πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα από ταραμά χωρίς χρωστικές ουσίες! Απολαύστε την με φρέσκο, σπιτικό, ζεστό ψωμάκι ή Λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα !
ΥΛΙΚΑ

  • 400 γραμμ. μπαγιάτικο ψωμί
  • 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας  ταραμά λευκό
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 500 ml ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
Εκτέλεση


  • Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, αφού το στραγγίξουμε καλά το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά,  και το κρεμμύδι . 
  • Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν.
     Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά τα υλικά να πολτοποιηθούν. 
    Σταγόνα σταγόνα, με ροή κλωστής και πάντα με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο. 
    Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...