Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Cupcakes και μπισκότα μόνο φωτό

Τελικά αυτό που κατάλαβα μετά από πολλά χρόνια, κάλλιο αργά παρά ποτέ , χιχιχιχι, είναι ότι μου αρέσει να δημιουργώ και να μαγειρεύω  πραγματάκια διάφορα για τα παιδιά.

Θυμάμαι όταν είχα μικρά τα παιδιά μου, τους έκανα πολλά παιδικά πάρτυ !!! Και δημιουργούσα τότε στην κουζίνα. ΄Ηταν το καλύτερό μου !!!! Τότε είχαν πρωτοβγει και τα βιβλία της Βέφας Αλεξιάδου, και από κει έπαιρνα ιδέες και τους  έφτιαχνα διάφορα μεζεδάκια αλμυρά και γλυκά.
Το τραπέζι που τα έβαζα επάνω το μπουφέ ήταν τόσο , μά τόσο παιχνιδιάρικο !!!!! Τι σπιτάκια  που άνοιγες την σκεπή και είχε μέσα κεφτεδάκια και πατατούλες , τι σκαντζόχοιρο με λουκάνικα και πατατοκεφτέδες, τι καναπεδάκια με παιδικά πρόσωπα και ζωάκια και άλλα πολλά !!!!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα παιδάκι , που μου είχε πει, κ. Βάνα , αυτά τώρα θα τα βλέπουμε ή θα τα φάμε????? χαχαχαχαχα !!!!!!

Και ήρθε η ώρα που αρραβώνιασα την κόρη μου. Τότε είπα να φτιάξω cupcake μιας και είναι η μόδα των τελευταίων χρόνων.  Και τα πήγα αρκετά καλά και χωρίς εργαλεία. Μετά είπα δεν φτιάχνεις και λίγα μπισκότα, να δεις αν θα τα καταφέρεις?

Ιδού λοιπον οι πρώτες μου απόπειρες !!!

Cupcakes  και μπισκότα 

Cupcakes για τον  αρραβώνα της κόρης μου .






Μπισκότα για την γιορτή της πεθεράς της κόρης μου με το όνομά της Δέσποινα.


Και εδώ έτοιμα να τα προσφέρει στο κουτί .


Μπισκότα για να τα προσφέρω σε μικρά ανίψια μου.









 Και σε ξυλάκι σαν γλυφιτζούρια



Και μπισκότα καρδούλες




 

Και μπισκότα ανθρωπάκια .












2 σχόλια:

  1. Καλημερα Βανα μου,
    Νομιζω οτι κολλησες το μικροβιο της ζαχαροπαστας ή κανω λαθος;
    Γεια στα χερια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχαχα Ναι, Ευδοκία μου, όπως το είπες !!!! Τελικά είναι πολύ όμορφο. Είναι σαν να παίζεις. Σαν να γίνεσαι κι εσύ παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...