Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Τηγανίτες με ψωμί




Υλικά

Ψιλές φέτες ψωμιού
1 αυγό
1/2 κουτί γάλα εβαπορέ
1 βανίλια

Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε ψιλές φέτες ψωμιού. 
Χτυπάμε σε ένα μπωλ το 1 αυγό καλά, και συμπληρώνουμε το γάλα και την βανίλια. Συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι, να κάψει.
Βουτάμε μία μια τις φέτες ψωμιού και τις ρίχνουμε στο λάδι να τηγανιστούν, μέχρι να πάρουν χρώμα από την μια , και κατόπιν τις γυρνάμε να πάρουν χρώμα και από την άλλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ  Το λάδι πρέπει στην αρχή να κάψει αλλά μετά χαμηλώνουμε λίγο την θερμοκρασία.

Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω , ζάχαρη ή μέλι ή κάποια μαρμελάδα της αρεσκείας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...