Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Καβούρια



΄Ενας νόστιμος μεζές για ουζάκι !!!!



Υλικά

4 καβούρια φρέσκα ή κατεψυγμένα
Πιπέρι
1/2 ποτήρι του κρασιού Ξύδι

Εκτέλεση

Βάζουμε μια κατσαρόλα  με μπόλικο νερό , πάνω από την μέση της κατσαρόλας ,να βράσει.
Μόλις βράσει το νερό και κοχλάζει ρίχνουμε τα καβούρια και συνάμα ρίχνουμε το πιπέρι και το ξύδι.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα σερβίρουμε με λεμονάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...