Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Φωλιές καρμπονάρας



 Τέλειο πρώτο πιάτο, ή να το παρουσιάσουμε σε μπουφέ !!!


ΥΛΙΚΑ

Λίγη κρέμα καρμπονάρας
Λίγα μακαρόνια αν έχετε κοφτό , μικρό μακαρονάκι ακόμα καλύτερα
 σφολιάτα έτοιμη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

΄Εχουμε φτιάξει τα μακαρόνια μας και την κρέμα καρμπονάρας όπως συνήθως την φτιάχνουμε.
Παίρνουμε ένα κομμάτι σφολιάτας , το κόβουμε μακρόστενα κομμάτια , και μετά πάλι τα κόβουμε για να δημιουργήσουμε τετράγωνα κομμάτια.
Βουτυρώνουμε λίγο θήκες για cupcakes, και τοποθετούμε μέσα τα τετράγωνα κομμάτια σφολιάτας.
΄Επειτα βάζουμε λιγα μακαρόνια, αν δείτε ότι τα μακριά μακαρόνια σας δεν στέκονται καλά, κόφτετα λίγο , και μετά τελειώνουμε με  1-2 κουταλιές της σούπας κρέμας καρμπονάρας.
Προαιρετικά αν θέλουμε βάζουμε και λίγο τυρί κίτρινο , στο τελείωμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...