Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τηγανιτές πιπεριές με σάλτσα ντομάτας







Τέλειο συνοδευτικό. 
Τόσο απλό και τόσο νόστιμο !!!


Υλικά:




  • 1 κιλό πιπεριές κέρατο  
  • λάδι
  • 1  κιλό ντομάτες  ώριμες τριμμένες, ή ένα κουτί ντομάτα στον τρίφτη
  • αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση:


  • Κόβουμε τα κοτσάνια από τις πιπεριές και βγάζουμε και όλα τα σποράκια.  Πλένουμε τις πιπεριές και τις σκουπίζουμε καλά να φύγουν όλα τα νερά και τις τηγανίζουμε.
  • Τις βάζουμε απευθείας σε μια πιατέλα, για να σερβίρουμε.
  • . Κρατάμε το λάδι από το τηγάνι που περίσσεψε.
  • Τρίβουμε την ντομάτα και την τσιγαρίζουμε στο ίδιο λάδι από τις πιπεριές, ταυτόχρονα προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι,  και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο νεράκι.
  • Αφήνουμε την σάλτσα να γίνει σε σιγανή φωτιά.
  • Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω στις πιπεριές.
Το φαγητό είναι έτοιμο. Τρώγεται ζεστό ή κρύο. 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...