Υλικά:
600 γρ. τυρί ρεγκάτο
4 ασπράδια
60 γρ. αλεύρι φαριν απ
λίγο μοσχοκάρυδο
πιπέρι
1 αυγό για πανάρισμα
λίγο αλεύρι για πανάρισμα
100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, τριμμένα στο Thermomix
λάδι για τηγάνισμα
Εφαρμογή:
Βάζουμε το ρεγκάτο σε μικρά κομμάτια και το κόβουμε στην ταχύτητα 4 για 1 λεπτό περίπου. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και αναμειγνύουμε για 1 λεπτό στην ταχύτητα 4. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε να ενωθεί καλά. Αδειάζουμε, πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε και βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Περνάμε κάθε κροκέτα από αλεύρι, κτυπημένο αυγό και αμύγδαλα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
600 γρ. τυρί ρεγκάτο
4 ασπράδια
60 γρ. αλεύρι φαριν απ
λίγο μοσχοκάρυδο
πιπέρι
1 αυγό για πανάρισμα
λίγο αλεύρι για πανάρισμα
100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, τριμμένα στο Thermomix
λάδι για τηγάνισμα
Εφαρμογή:
Βάζουμε το ρεγκάτο σε μικρά κομμάτια και το κόβουμε στην ταχύτητα 4 για 1 λεπτό περίπου. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και αναμειγνύουμε για 1 λεπτό στην ταχύτητα 4. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε να ενωθεί καλά. Αδειάζουμε, πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε και βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Περνάμε κάθε κροκέτα από αλεύρι, κτυπημένο αυγό και αμύγδαλα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου