Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πίτσα με ζύμη μπισκοτένια



Υλικά για τη ζύμη:

60 γρ. βούτυρο φυτικό
250 γρ. γάλα εβαπορέ
1/2 κ. γλ. αλάτι
350 γρ. αλεύρι φαρίνα
3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ

 Υλικά για τη γαρνιτούρα:

κέτσαπ
150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
200 γρ. τυρί τύπου ένταμ ή μοτσαρέλα
ρίγανη
πιπεριές πράσινες , κόκκινες ή ό,τι έχετε
μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
ροδέλες φρέσκιας ντομάτας

Εφαρμογή για τη ζύμη
  1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη στον κάδο του μίξερ  και  ζυμώνουμε.
  2. Απλώνουμε τη ζύμη σε μεγάλο βουτυρωμένο, ορθογώνιο  ή μεγάλο στρογγυλό ταψί και τρυπάμε με πιρούνι.
  3.  Ψήνουμε τη ζύμη άδεια, σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 15 λεπτά. 
  4. Την βγάζουμε και συμπληρώνουμε όλα τα υλικά  και ψηνουμε μέχρι να πάρει χρώμα περίπου 15-20 λεπτά..

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...