Υλικά για τη ζύμη:
60 γρ. βούτυρο φυτικό
250 γρ. γάλα εβαπορέ
1/2 κ. γλ. αλάτι
350 γρ. αλεύρι φαρίνα
3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
Υλικά για τη γαρνιτούρα:
κέτσαπ
150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
200 γρ. τυρί τύπου ένταμ ή μοτσαρέλα
ρίγανη
πιπεριές πράσινες , κόκκινες ή ό,τι έχετε
μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
ροδέλες φρέσκιας ντομάτας
Εφαρμογή για τη ζύμη
- Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε.
- Απλώνουμε τη ζύμη σε μεγάλο βουτυρωμένο, ορθογώνιο ή μεγάλο στρογγυλό ταψί και τρυπάμε με πιρούνι.
- Ψήνουμε τη ζύμη άδεια, σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 15 λεπτά.
- Την βγάζουμε και συμπληρώνουμε όλα τα υλικά και ψηνουμε μέχρι να πάρει χρώμα περίπου 15-20 λεπτά..
μπισκοτένια βάση;;;;μμμμ μου ακούγεται υπέροχη...λαχταριστη
ΑπάντησηΔιαγραφή