Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ



  • Πανεύκολη και πεντανόστιμη !!!!!! 

  • ΥΛΙΚΑ


  • 1 ποτήρι νερού ροδέλες πράσου
  • 1/2 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
  • 1/2 ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο
  • 1 ποτήρι νερού φέτα θρυμματισμένη
  • 1 ποτήρι νερού κασέρι τριμμένο
  • 1 κουταλιά γεμάτη άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι νερού φαρίναπ
  • 3 αβγά
  • πιπέρι
  • 2 γιαούρτια 2% λιπαρά
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο




  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ








  • Σε ζεματιστό νερό ρίχνουμε αλάτι και τα πράσα για 10 λεπτά.
  • Τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.
  • Με σύρμα χτυπάμε αβγά και λάδι (και τα 2 είδη).
  • Προσθέτουμε και τα γιαούρτια να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Συνεχίζουμε με πράσο, κρεμμύδι, άνηθο, τυριά, πιπέρι.
  • Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο βαθύ πυρέξ.
  • Ψήνουμε στους 160 βαθμούς περίπου 45' ή ανάλογα το φούρνο, να ροδίσει.

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...