ΥΛΙΚΑ1 ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη1/2 κουταλ. του γλυκού πάπρικα κόκκινη γλυκειά1/2 κουταλ. του γλυκού κάρυ1 κρεμμύδι τριμμένοαλάτι, πιπέρι μαύρο1/2 ποτήρι του νερού λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τα βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και ανακατεύουμε.Επειτα σε ένα ταψί, όπως δείχνω παραπάνω βάζουμε τα σουβλάκια κατά σειρά και ρίχνουμε από πάνω την μαρινάδα και τα γυρίζουμε καλά καλά, να πάει παντού το μίγμα. Τα αφήνουμε για 4-5 ώρες, να μαριναριστούν, και έπειτα τα ψήνουμε ή στο γκρίλ ή ακόμα καλύτερα στα κάρβουνα.Συνήθως εγώ τα φτιάχνω από βραδύς , τα βάζω στο ψυγείο και τα ψήνω την άλλη μέρα το μεσημέρι.Την μαρινάδα που θα περισσέψει μπορούμε να την βράσουμε και να την κάνουμε μία πολύ νόστιμη σάλτσα .
Καλές γιορτές! Πως μπορώ να δω τη συνταγή για τη μαρινάδα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία!!!
Φιλάκια πολλά φιλενάδα μου!
Είχα ξεχάσει να ανεβάσω την συνταγή !!!!!! χαχαχαχα Συγγνώμη !!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήσε εχω χασει και δεν ξερω γιατι
ΑπάντησηΔιαγραφήσε ειχα περασει στις παρακολουθησεις μου....
και σε σκεφτομουν αυτες τις μερες
τυχαιο????
δεν νομιζω!!!!!
παμε για σουβλακια λοιπον!!!!!
Ελευθερία μου, ίσως γιατί είμαι χαμένη στο διάστημα χαχαχαχα!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή