Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Παστουρμαδόπιτα ή Πίτα Καισαρείας





Για όλους τους μερακλήδες και τους καλοφαγάδες !!!!!!!!

Υλικά

φύλλο κρούστας
παστουρμά
ντομάτες κομμένες σε ροδέλλες
τριμμένο κασέρι καλής ποιότητας , προτιμώ μάρκα Διβάνη απ' τα Τρίκαλα
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Παίρνουμε 2 φύλλα κρούστας και βάζουμε μία σειρά παστουρμά, μία σειρά ντομάτα και μία σειρά κασέρι.
Το κάνουμε αυτό μέχρι να τελειώσουμε. ΄Επειτα διπλώνουμε προς τα μέσα τις δύο άκρες, και αρχίζουμε και ρολλάρουμε κάνοντας ένα ρολλό.
Το βάζουμε στο ταψί μας και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Μπορούμε να φτιάξουμε όσα ρολλά θέλουμε και να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη .

Ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς πάνω κάτω το φούρνο μας , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα ρολλά μας.

Σερβίρεται κατά προτίμηση ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...