΄Ενα πιάτο, απλό, νόστιμο, υγιεινό και πανεύκολο !!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαύρο
1/2 φλιτζάνι λάδι
2 λεμόνια
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρείτε τα κεφάλια από τους γαύρους .
-Τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε.
-Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι .
-Αλατοπιπερώνετε .
-Προσθέτετε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι .
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου