Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σαλάτα του σεφ



 Η πασίγνωστη και πολυαγαπημένη σαλάτα μικρών και μεγάλων !!!!!

Υλικά 


1 μέτριο μαρούλι
1 μεγάλη ντομάτα
1 μέτριο
αγγούρι:
100 γρ. 
κομμένο κύβους ζαμπόν:
100 γρ.
κομμένο κύβους κίτρινο τυρί:
2 μεγάλα
βρασμένα σφιχτά αυγά:

Υλικά συνταγής για τη σος:


1 κούπα μαγιονέζα
3 - 4 κουταλιές κέτσαπ
1 κουταλάκι μουστάρδα

1/2 κουταλ. του γλυκού ξύδι 


 Εκτέλεση


1. Βράζετε τα αυγά σφιχτά. Τα ξεπλένετε με κρύο τρεχούμενο νερό και αφού κρυώσουν τα ξεφλουδίζετε.
2. Πλένετε το μαρούλι και το στεγνώνετε. Το κόβετε σε λουρίδες. Kόβετε τη ντομάτα και το αγγούρι σε κύβους.
3. Αναμειγνύετε σε σαλατιέρα το μαρούλι, τη ντομάτα, το αγγούρι, το ζαμπόν και το τυρί. Kόβετε τα αυγά σε τέταρτα και τα βάζετε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά
4. Αναμιγνύετε τα υλικά για τη σος και περιχύνετε τη σαλάτα. 

Καλή όρεξη !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...