ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Από την Λέσχη Αρχιμαγείρων
Ο γνωστός όλων μας κορμός σοκολάτας, που δεν σε λιγώνει και μπορεί να το φας όλο !!!
Υλικά:
4 πακέτα μπισκότου τύπου πτι μπερ
125 γρ. κακάο
40 γρ. κονιάκ
500 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
150 γρ. ζάχαρη άχνη
4 βανίλιες
250 γρ. γάλα εβαπορέ
10 φράουλες
Σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά μαζί, προσεκτικά, να μην θρυμματιστούν πολύ τα μπισκότα.
Το ρολάρουμε σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες (όχι στην κατάψυξη).
Όταν παγώσει το κόβουμε σε στρογγυλές φέτες και το γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και φράουλες
τι να πω , τι να πρωτοπω εγω ο ανθρωπος που δεν τρωω την σοκολατα περνα μια βολτα και απο μενα http://katitimou.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6.html
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς το κορίτσι μας ! Και βέβαια θα περάσω μια βόλτα!!! Αφού με καλείς !! αχχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήAΠό τα αγαπημένα μου γλυκάκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο.
Καλό βράδυ
Ἕνα κομματούδ΄δέν μποροῦσα νά ἔχω...τώρα ὅμως! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή