Εύκολα , νόστιμα και γρήγορα σοκολατάκια που μπορούν να γίνουν και με τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά που μας έχουν περισσέψει !!!!
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
διάφορους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φιστίκια αιγίνης κτλ.) , ή
δαμάσκηνα, ή και rice crispies (δημητριακά ρυζιού) .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη κουβερτουρα σε μπεν μαρι.
Μολις λιωσει την ανακατεύουμε για περιπου 5 λεπτά ώσπου να πέσει η θερμοκρασία της.
Ρίχνουμε μεσα τους ξηρους καρπους και μ' ένα κουταλακι παίρνουμε λίγη ποσότητα μείγματος και την ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολλα.
Ετσι σχηματίζουμε πολύ νόστιμα, ακανόνιστου σχήματος σοκολατάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου