Είναι ένας καταπληκτικός μεζές για κρασί ή ουζάκι.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
λάδι
ξύδι
μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε και τις ψήνουμε στο γκρίλ απ' όλες τις μεριές.
Μόλις κρυώσουν καθαρίζουμε και πετάμε τα σπόρια και την φλούδα. ΄Οταν τις καθαρίσουμε όλες τις κόβουμε σε λωρίδες και ρίχνουμε λάδι, ξύδι και τα σκόρδα ξυσμένα.
λατρεμένες πιπεριές!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ!!! πολύ!!!!!
΄Οντως Ζαχαρούλα μου, και εμείς τις λατρεύουμε !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή