Υλικά
1 κιλό πιπεριτσες μικρές
1 χούφτα αλάτι ψιλό
Ξύδι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε από τυχόν φιλαράκια τις πιπεριές.
Κατόπιν μέσα σε μια λεκάνη ρίχνουμε 1 χούφτα αλάτι, και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.
Τις αφήνουμε μέσα στη λεκάνη για περίπου 4 ωρες., ανακατεύοντας που και που.
Τέλος τις βάζουμε σε βάζα στουπωνοντας τες καλά καλά και συμπληρώνουμε μέχρι πάνω ξύδι. Κλείνουμε με το καπάκι και τις καταναλώνουμε αφού περάσουν 5 μέρες και μετά!
Καλή επιτυχία!!!!
Σημείωση
Αν δοκιμάσετε και σας φανεί ότι έχει πολύ ξύδι και τις θέλετε πιο ...μαλακές στη γεύση συμπλήρωσε 1_2 κουταλιες ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου