Σελίδες

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Μουσταλευριά


 Απλό γρήγορο, και νοστιμότατο επιδόρπιο αυτής της εποχής!!!!!


ΥΛΙΚΑ

 1 1/2 κούπα μούστο
 4 - 5 κουταλιές στης σούπας κόρν φλάουερ σε άλλη 1/2 κούπα μούστο.

Λίγο σουσάμι
κανέλλα
καρύδια προαιρετικά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 1 1/2 κούπα μούστο και διαλύουμε 4 - 5 κουταλιές στης σούπας κόρν φλάουερ σε άλλη 1/2 κούπα μούστο. 
Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας , προσθέτουμε μέσα στο μούστο και το διάλυμα μούστο κορν φλάουερ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Μόλις πήξει το μοιράζουμε σε μπωλάκια. 
Σε ένα τηγανάκι μικρό καβουρντίζουμε λίγο σουσάμι. 
Το ρίχνουμε πάνω στην μουσταλευριά μαζί με καννέλλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου