Ένας μεζές καταπληκτικός, για κρασάκι ή ουζάκι και καλή παρέα.
Κοκκινιστό ή άσπρο, είναι εξίσου καταπληκτικό, εύκολο και γρήγορο.
Νηστίσιμο ή με φέτα, δοκιμάστε το και απολαύστε το, οπωσδήποτε!
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για αρχή ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι με το καφτερο. Αν δεν έχετε ούζο, τώρα πρέπει να ρίξετε τους αστεροειδής γλυκάνισους.
Αφού τσιγαριστεί λίγο προσθέτουμε το κρεμμύδι, να τσιγαριστεί, και σβήνουμε με το ούζο.
Αφού εξατμισθεί το ούζο, συμπληρώνουμε τη ντομάτα λιωμένη στο μουλτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βάζουμε τα μύδια., αλάτι, πιπέρι, και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 μόνο λεπτά.
Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε τυρί τριμμένο με τα χεράκια μας και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου