' Ενα πανεύκολο και γευστικότατο παγωτό - γιαούρτι.
Αν δεν σας αρέσουν οι ξυνές γεύσεις, μην βάλετε ξύσμα λεμονιού, και αρωματίστε με βανίλια, ή μαστίχα Χίου.
ΥΛΙΚΑ:
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι.
Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της.
Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.
Η συνταγή είναι του κ. Στέλιου Παρλιάρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου