Τελικά μετά από πολλά χρόνια δοκιμών, βρήκα την τέλεια συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
- 5 κολοκυθάκια μετρίου μεγέθους
- 1 ποτήρι νερό
- 1 κούπα αλεύρι
- αλάτι
- λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε τα κολοκυθάκια σε ό,τι σχήμα θέλετε, μακρόστενα ή στρόγγυλα. Μην τα κόβετε όμως πολύ χοντρά αλλά ούτε και πολύ ψιλά.
- Τα βάζετε σε μια καθαρή σακούλα ρίχνοντας μέσα και το αλεύρι και ανακινείτε καλά την σακούλα αφού την έχετε κλείσει καλά.
- Αφήστε το λάδι να κάψει καλά.
- Πέρνετε ένα-ένα κολοκυθάκι και αφού το έχετε βουτήξει μέσα στο ποτήρι με το νερό το βάζετε στο τηγάνι.
- Κάνετε το ίδιο για κάθε κολοκυθάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου