Σελίδες

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γεμιστά αβγά





  •  Ξεφλουδίζετε τα αβγά, τα κόβετε στη μέση, αφαιρείτε τους κρόκους και τους λιώνετε μαζί με μουστάρδα πικάντικη, λίγη σκόνη κάρυ, ξύδι από λευκό κρασί, αλάτι, μαγιονέζα, χονδροκοπανισμένο και μαύρο πιπέρι. 
  • Γεμίζετε με το μείγμα τα αδειασμένα ασπράδια.
  •  Γαρνίρετε με καπνιστή πάπρικα σε σκόνη και καβουρδισμένους σπόρους κύμινο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου