Υπέροχος μεζές !!!! Συνταγή της Θεσσαλονικιάς φίλης μου Elli Nikolaidou Serasidou.
ΥΛΙΚΑ
- Μύδια
- Πράσινη καυτερή πιπεριά ή γλυκειά αν δεν το αντέχετε
- 1 κουταλιά Μουστάρδα
- 1 κουταλιά μουστάρδα σε σκόνη
- Προαιρετικά Φέτα
- Λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε την πιπεριά να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και την σκόνη μουστάρδας.
- Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι.
- Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
- Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε , αν θέλουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου