Αυτά είναι γλυκά και μαλακά και τα
χρησιμοποιείτε σε σάντουιτς ή σαν βάση για σούπες. Στο τηγάνι παίρνουν
πιο πολλή ώρα να μαλακώσουν γιατί πρέπει να είναι σε πολύ σιγανή φωτιά
για να μην καβουρδιστούν.
Υλικά
5 κόκκινα κρεμμύδια
40 γρ ελαιόλαδο
35 γρ ζάχαρη μαύρη
25 γρ βαλσαμικό ξύδι
Εκτέλεση
Είτε κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες, είτε τα χοντροκόβετε 5 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 4.
Προσθέτετε το ελαιόλαδο και τα μαλακώνετε 10 λεπτά 100° αντίστροφηκίνηση, ταχύτητα κουτάλι.
Προσθέτετε τη ζάχαρη και το ξύδι και συνεχίζετε να μαλακώνετε τα κρεμμύδια για ακόμα 10 λεπτά 100° αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα κουτάλι.
Χρησιμοποιείτε αμέσως ή τα βάζετε σε αποστειρωμένο βαζάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου