Είναι ένας καταπληκτικός μεζές για κρασί ή ουζάκι.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης μακρόστενες ή στρογγυλές
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
λάδι
ξύδι
μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε και τις ψήνουμε στο γκρίλ απ' όλες τις μεριές.
-
- Μόλις κρυώσουν καθαρίζουμε και πετάμε τα
σπόρια και την φλούδα. ΄Οταν τις καθαρίσουμε όλες τις κόβουμε σε λωρίδες
και ρίχνουμε λάδι, ξύδι και τα σκόρδα ξυσμένα.
- Τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Το φυλάμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου