Σελίδες
▼
Παστουρμαδόπιτα ή Πίτα Καισαρείας
- 200g παστρουμάς
- 300g κασέρι Μυτιλήνης
- 5 μέτριες ντομάτες
- λίγη ζάχαρη
- ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κασέρι.
- Κόβουμε σε ροδέλες τις ντομάτες
- Λαδώνουμε τη λαμαρίνα και απλώνουμε ένα φύλλο, το λαδώνουμε και στη συνέχεια στρώνουμε το δεύτερο και το τρίτο φύλλο χωρίς να το λαδώσουμε.
- Απλώνουμε το κασέρι, στο φύλλο.
- Από πάνω απλώνουμε τον παστουρμά.
- Στη συνέχεια απλώνουμε τις ντομάτες..
- Απλώνουμε 4 φύλλα κρούστας από πάνω , λαδώνουμε το τελευταίο και το χαράζουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 25-30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου