Σελίδες

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΪΓ




ΥΛΙΚΑ

1 φακελλάκι έτοιμη κρέμα για μιλφέιγ
1 1|2 πακέτο έτοιμα σφολιατίνια 
1 κουτάκι 500 γραμ. κρέμα γάλακτος για την σαντιγύ μας
λίγη ζάχαρη άχνη
κανέλλα προαιρετικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε την έτοιμη κρέμα για μιλφέιγ, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
Ετοιμάζουμε και χτυπάμε σε σαντυγί και την κρέμα γάλακτος.
Και τώρα συναρμολογούμε, χαχαχαχαχα

Βάζουμε σε ένα πυρέξ μια στρώση σφολιατίνια, στη συνέχεια βάζουμε από πάνω την κρέμα μιλφέιγ, έπειτα ξαναβάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια , κράτάμε οπωσδήποτε 2-3 σφολιατίνια για μετά,  συμπληρώνουμε την σαντιγύ μας, την στρώνουμε όμορφα , και έπειτα τρίβουμε με τα χέρια μας τα σφολιατίνια που έχουμε κρατήσει , σε όλο το ταψί.
Πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη και αν θέλουμε ρίχνουμε και λίγη κανέλλα, αυτο είναι θέμα γούστου.

  Αυτό είναι , έτοιμο το μιλφέιγ μας, εάν έχουμε τραπέζι καλό είναι να το φτιάξουμε από την προηγούμενη μέρα, για να μπορούμε να το κόψουμε πιο εύκολα και να βγαίνουν τα κομμάτια όμορφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου