ΥΛΙΚΑ
1|2 κιλό μακαρόνια,ό,τι μακαρόνια θέλετε, εγώ εδώ στην φωτό έχω βάλει μαύρα.
1 κιλό γαρίδες κατεψυγμένες κατά προτίμηση μεσαίου μεγέθους
4-5 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
λίγη πάπρικα
λίγη καφτερή πιπεριά ή λίγο μπούκοβο
παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι να κάψη ελαφρώς και ρίχνουμε μέσα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Το σωτάρουμε , ίσα ίσα να ξανθύνει και έπειτα ρίχνουμε τις ντομάτες. Μόλις κοκκινίσει το φαγητό μας, ρίχνουμε τις γαρίδες, συμπληρώνουμε λίγο αλάτι, την πάπρικα, και την καφτερή πιπεριά ψιλοκομμένη ή λίγο μπούκοβο, ανάλογα πόσο καυτερό το θέλετε. Το πολύ σε 10 λεπτά είναι έτοιμα.
Βράζουμε τα μακαρόνια όπως ξέρουμε, τα σουρώνουμε και τα καίμε με το βούτυρο, ή με λάδι.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τριμμένη παρμεζάνα για ακόμα καλύτερη γεύση.
Εαν νηστεύουμε παραλείπουμε το τυρί !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου