Πολύ εύκολο, γρήγορο και νόστιμο γλυκάκι. Φτιάχνεται άνετα και για τούρτα γενεθλίων. Εξαφανίζεται σε ριπή οφθαλμού, γιατί είναι ελαφρύ, και δροσερό !!!!!
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 με 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 κρέμα Γιώτης Κρύα με γεύση βανίλιας
1 κρέμα Γιώτης Κρύα με γεύση φράουλας
1 έτοιμη ΜΟΥΣ σοκολάτα
Κουφετάκια διάφορα χρωματιστά για διακόσμηση ή Σμάρτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπωλάκι βάζουμε λίγο γάλα και βουτάμε μέσα τα μπισκότα για λίγο να μην μαλακώσουν πολύ και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ το ένα δίπλα στο άλλο. Αν χρειαστεί σπάμε μερικά μπισκότα και καλύπτουμε τα κενά.
- Σε μπωλ μεγάλο φτιάχνουμε την πρώτη κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Την αδειάζουμε στο πυρέξ.
- Στρώνουμε άλλη μια στρώση με μπισκότα.
- Χτυπάμε στο μπωλ και την άλλη κρέμα, και την ρίχνουμε και αυτή στο πυρέξ.
- Στρώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα.
- Και τέλος χτυπάμε την έτοιμη μους σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και την βάζουμε όμορφα και αυτή από πάνω.
- Διακοσμούμε με διάφορα κουφετάκια, μπισκοτάκια, σμάρτις και την βάζουμε στο ψυγείο.
- Καλύτερα να καταναλωθεί μετά από 2 ώρες περίπου για να έχει σφίξει το γλυκό μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Μπορούμε να βάλουμε ότι γεύση κρέμας μας αρέσει, αρκεί να ταιριάζουν οι γεύσεις μεταξύ τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου