΄Ενα πραγματικά θαυμάσιο φαγητό, τόοοσο γλυκό, που μάλλον θα χρειαστούμε και μια φρατζόλα ψωμί για βούτες !!!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πέρκα κατεψυγμένη
2 σκελίδες σκόρδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι Μαϊντανό
Αλάτι-πιπέρι
Λάδι
4 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη ή 1 κουτί ντομάτα στον τρίφτη
Προαιρετικά πατάτες κομμένες ροδέλλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνουμε την πέρκα, δηλαδή την βγάζουμε από το βράδυ για να ξεπαγώσει.
Την ξεπλένουμε καλά με αρκετά νερά.
Σε ένα ταψί βάζουμε την πέρκα και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Στην συνέχεια πρόσθεσε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τις 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε ψιλές φετούλες, και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και το λάδι.
Ρίχνουμε και τις πατάτες μας τώρα , αφού τις έχουμε αλατοπιπερώσει και τις ανακατεύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Οι πατάτες είναι προαιρετικές .
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς .
Αν το ψήσουμε σκέτο το ψάρι , ψήνεται περίπου σε 1/2 ώρα.
Αν βάλουμε και πατάτες , τότε θα σκεπάσουμε το ταψί μας με ένα αλουμινόχαρτο καλά, και θα το ψήσουμε για περίπου 1 ώρα στους 200 βαθμούς. Ξεσκεπάζουμε για 10 λεπτα , να πάρει χρώμα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου