Σελίδες

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μείγμα για ψητά ψάρια και κρέατα



Μετά από πολλές δοκιμές που έχω κάνει, πέτυχα το μείγμα αυτό  και είναι ιδανικό για ψητά ψάρια και κρέατα, για ψητά στην λαδόκολλα, είτε στο φούρνο μας είτε στα κάρβουνα. Δοκιμάστε το, θα ενθουσιαστείτε, με την νοστιμιά που δίνει στα ψητά μας.


ΥΛΙΚΑ

6 κουταλιές της σούπας  Ανθός αλατιού
2 κουταλιές της σούπας θυμάρι
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
3 κουταλιές της σούπας θρούμπη
2 κουταλιές της σούπας φασκόμηλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ψιλοκόβουμε στο μούλτι όλα τα υλικά και το κάθε ένα ξεχωριστά, εκτός από το αλάτι.
Τα ενώνουμε όλα μαζί και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα μας σε γυάλινο βαζάκι και το φυλάμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου